De essentie van ons marktonderzoek is altijd marktvalidatie: doorstaan jouw productideeën de toets aan de markt? Kan jij met jouw product geld verdienen op die markt bij die doelgroep?

Om deze vragen te beantwoorden gebruiken we als basis deskresearch. Bij vernieuwende markten verkennen we daarnaast ook actief de markt.
 
Voor startups fungeren we als incubator. Voor meer ervaren ondernemers met de wens om snel te groeien als accelerator.

Wij gaan ofwel één-op-één aan de slag met een bedrijf om de markt te valideren en een businessplan te maken. Óf we starten met een aantal ondernemers een accelerator- / incubatorprogramma. Hierin volgen ondernemers 13 weken lang verschillende lezingen en masterclasses, krijgen ze een werkplek en zijn er continu coaches aanwezig.

Meer informatie hierover vind je op sportexperience.org en livingwellexperience.nl

 
Voor het nemen van goede beslissingen voor je bedrijf heb je informatie nodig. Daarom is het belangrijk de relevante informatie die binnen jouw bedrijf aanwezig is op de juiste manier te meten. Hiervoor gebruiken we bijvoorbeeld dashboarding. Zo kun je keuzes maken op basis van (de juiste) feiten.
 
Omdat dit een essentieel onderdeel is van je bedrijfsvoering besteden we nadrukkelijk aandacht aan de financiële consequenties van wat je wilt bereiken. Zo beantwoorden we o.a. de vragen: ‘Hoeveel geld heb ik nodig en hoe kan ik het financieren?’