Groei kost geld. Wij berekenen aan de hand van modellen exact wat dit voor jouw onderneming betekent.
Op basis hiervan maken we een concreet financieringsplan. Zo weet je precies hoeveel je nodig hebt en of én hoe dit gefinancierd kan worden.
 
Het businessplan biedt jou de strategieën om je doel te bereiken. Hiermee kun je invulling geven aan jouw ideeën.

We beantwoorden vragen zoals:
- Hoe ziet de markt eruit?
- Wat zijn je visie en missie?
- Stoelt dit met wat de markt wil?

Uit de antwoorden op deze vragen destilleren we strategieën om van de huidige, naar de door jou gewenste situatie te komen. Zo weet je welke aanvalsplannen je nodig hebt om de markt te veroveren.
 
Niet alleen strategisch, ook op operationeel niveau kun je met ons klankborden.
Door onze kennis en ervaring zijn wij een waardevolle gesprekspartner die direct de vertaling naar de werkvloer kan maken. Want wij staan graag zelf regelmatig met onze poten in de klei.
 
Met behulp van de best passende methoden en technieken stellen we gestructureerd jouw plannen op.

- Hoe krijg je inzicht in het gedrag van je klanten?
- Hoe weet je wat hen drijft?
- Hoe achterhaal je hun pijn en behoeftes?
- Hoe ontdek je kansen die tot nu toe voor je verborgen bleven?
 
Bij business intelligence maken we gebruik van o.a. demografische gegevens, gegevens over prestatie en performance (hoe lopen jouw businessprocessen?) en fysieke data.

Bij social business intelligence focussen we hoofdzakelijk op de perceptie van jouw klanten en medewerkers. Want uiteindelijk bepaalt deze perceptie de groeimogelijkheden van jouw bedrijf.
 
Vanaf september starten we bij Profitz met workshop startende ondernemer. Voor iedereen die staat voor het starten van een eigen bedrijf.
 
Heb je een eigen businessplan geschreven maar twijfel of het goed laat staan voldoende is. Laat het door Profitz beoordelen. Een eerste indruk maken kan je maar één keer goed. Voorlopig een gratis service met veel waarde. De komende weken gaan we veel data verzamelen en kijken hoe we dit product in de markt gaan zetten.