Ook binnen de zakelijke wellness markt denken we mee vanuit het financiële plaatje én vanuit de inhoud. Bijvoorbeeld over inrichting, locatie en nieuw aanbod van jouw saunacomplex, afslankstudio, boutique gym, orthomoleculair voedingscentrum, fysiotherapie praktijk, podotherapie praktijk of wellness hotel. We hebben hiervoor o.a. meer dan 30 bruikbare verdienmodellen gedefinieerd. Op basis van de behoeften van de markt bepalen we vervolgens het voor jou meest gunstige verdienmodel.

Daarnaast begeleiden we hotels bij een goede implementatie of aanpassing van sport-, zwem- en ontspanningsfaciliteiten. Deze voorzieningen zijn daarmee geen verplichte kostenpost meer, maar bieden een verdienmodel waarmee je je kunt onderscheiden. Ook hier hebben we een mooi netwerk en is de inhoudelijke kennis en kunde aanwezig door praktische ervaring in de wellness branche.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden binnen jouw onderneming?
Bel of mail ons vandaag nog voor meer informatie of een afspraak:
06-52655783 / info@profitz.nl
Bedrijf: Carving Balance
 
Vanaf nu kunnen uw gasten in de luxe omgeving van de eigen suite een volwaardige workout ervaren met het Carving BalanceTM In-room fitness concept. De Carving BalanceTM past geheel in de stijl van uw hoogwaardige suites, 100% Dutch design en bovendien bekroond met de prestigieuze Red Dot Design Award. Met deze volwaardige in-room fitness oplossing, biedt u uw gasten de luxe van sporten in de eigen comfortabele omgeving met de privacy die gewenst is. Dit is de ultieme upgrade-mogelijkheid die uw faciliteitenniveau verder verhoogd, uw hotel verder onderscheid, uw gasten-beleving prikkelt en bovendien een interessante businesscase creëert.