Ook binnen de zakelijke wellness markt denken we mee vanuit het financiële plaatje én vanuit de inhoud. Bijvoorbeeld over inrichting, locatie en nieuw aanbod van jouw saunacomplex, afslankstudio, boutique gym, orthomoleculair voedingscentrum, fysiotherapie praktijk, podotherapie praktijk of wellness hotel. We hebben hiervoor o.a. meer dan 30 bruikbare verdienmodellen gedefinieerd. Op basis van de behoeften van de markt bepalen we vervolgens het voor jou meest gunstige verdienmodel.

Daarnaast begeleiden we hotels bij een goede implementatie of aanpassing van sport-, zwem- en ontspanningsfaciliteiten. Deze voorzieningen zijn daarmee geen verplichte kostenpost meer, maar bieden een verdienmodel waarmee je je kunt onderscheiden. Ook hier hebben we een mooi netwerk en is de inhoudelijke kennis en kunde aanwezig door praktische ervaring in de wellness branche.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden binnen jouw onderneming?
Bel of mail ons vandaag nog voor meer informatie of een afspraak:
06-52655783 / info@profitz.nl
Bedrijf: Carving Balance
 
Vanaf nu kunnen uw gasten in de luxe omgeving van de eigen suite een volwaardige workout ervaren met het Carving BalanceTM In-room fitness concept. De Carving BalanceTM past geheel in de stijl van uw hoogwaardige suites, 100% Dutch design en bovendien bekroond met de prestigieuze Red Dot Design Award. Met deze volwaardige in-room fitness oplossing, biedt u uw gasten de luxe van sporten in de eigen comfortabele omgeving met de privacy die gewenst is. Dit is de ultieme upgrade-mogelijkheid die uw faciliteitenniveau verder verhoogd, uw hotel verder onderscheid, uw gasten-beleving prikkelt en bovendien een interessante businesscase creëert.

Meer informatie
Bedrijf: Podopoint Podotherapie
 
Na mijn studie was het voor mij al heel snel duidelijk, ik wil voor mezelf beginnen. Alleen zat ik net als veel starters met de vraag hoe start ik, is er voldoende markt, en hoe krijg ik het gefinancierd. Profitz heeft me met al deze vragen geholpen en zo is Podopoint podotherapie ontstaan. Voeten vormen de basis van het menselijk lichaam. Een podotherapeut behandelt mensen met klachten aan het bewegingsapparaat, die voortkomen uit een afwijkend functioneren van de voeten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voet-, enkel-, knie- en heupklachten, maar ook rugklachten kunnen ontstaan door een afwijkende voetstand. Bij Podopoint podotherapie zoeken we met behulp van de nieuwste technieken en intensieve samenwerking met paramedici, gericht naar de oorzaak van uw pijnklachten. Daarnaast spelen wij een belangrijke rol bij de behandeling van specifieke patiëntgroepen als diabetespatiënten, reumapatiënten, kinderen en sporters.

Meer informatie
Bedrijf: IN2Cryo
 
Cryo sauna Whole Body Cryo is een extreme koudebehandeling. CryoAction cryotherapiebehandelingen zijn behandelingen in een cabine met temperaturen tussen -120 ° C en -160 ° C. Het is een behandeling op huidniveau, zodat de kerntemperatuur slechts marginaal wordt beïnvloed, maar het is niet ongebruikelijk dat de huidtemperatuur daalt met tussen de 10 - 15 ° C gedurende een standaardbehandelingsperiode van tussen de 3 - 5 minuten. Ondanks de extreme temperaturen, vanwege de droge lucht, is de omgeving niet onaangenaam. Van diegenen die ervaring hebben met een ijsbad bij temperaturen van 5 - 8 ° C, geeft bijna iedereen de voorkeur aan het comfort van een Whole Body Cryo behandeling.

Momenteel werkt Profitz aan het businessplan voor deze startende onderneming in nauwe samenwerking met de leverancier CryoAction uit Engeland

Meer informatie