We delen onze kennis en ervaring die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd graag met jou. Doordachte, bedrijfskundige analyses combineren we met onze praktische hands-on aanpak. Jij hoeft dus niet opnieuw het wiel uit te vinden. Vitaal en sportief zijn, dat motiveert ons en daarom voelen we ons zo verbonden met de mentaliteit van ondernemers in deze branche. Fitnessinstructeurs, voedingsdeskundigen, sportschoolhouders zijn immers begaan met de gezondheid en vitaliteit van mensen.
Herken jij jezelf als ondernemer in onze visie en motivatie?
Bel of mail ons vandaag nog voor meer informatie of een afspraak:
06-52655783 / info@profitz.nl
Bedrijf: Circles Waalre
 
Enige tijd geleden kreeg via Jack van Hoof van Milon de tip om voor mijn plannen zelfstandig ondernemer te worden contact op te nemen met Profitz. Met hulp van Profitz werd mijn droom werkelijkheid: in 2 weken tijd was er een compleet businessplan compleet met uitgebreide financiële analyse en prognoses.

In mijn geval had ik een goede vriend die in mij geloofd en me aan de benodigde solvabiliteit grens wilde helpen van 30%. Toch blijf ik starter en kom ik normaal gesproken niet in aanmerking voor een lease contract op apparatuur. De plannen van Profitz zijn echter zo kundig dat ze binnen de markt van lease maatschappijen een goede relatie hebben opgebouwd en kreeg ik toch op de volledige Milon cirkel een lease.

Profitz kwam zelfs met de locatie op de markt 5 in Waalre een mooi centraal gelegen pand met glas in lood ramen waarin mij high end studio perfect tot uiting komt. Ook meedenken in inrichting doorsturen naar andere professionals in hun netwerk werd zonder vragen gedaan.

Soepel en vlot
Ik ken Bart Rovers en Johan de Rooij nu circa 6 maanden en heb ze leren kennen als kundige en behulpzame mensen niet als uren schrijvers. Sterker nog de prijs voor het plan stond vooraf vast en verder geen verborgen facturen.

Profitz heeft alle cijfers in beeld gebracht, de onderhandelingen met de verhuurder gevoerd en een businessplan gemaakt. Johan de Rooij heeft ook meerdere gesprekken gehad met mijn investeerder. Protitz heeft ervoor gezorgd dat het hele voortraject heel soepel is verlopen. In zes weken was alles rond, inclusief de financiering. Achteraf sta ik daar nog wel eens versteld van!

Klankbord
Nog steeds heb ik nog frequent contact met Profitz. Bart en Johan zijn echt een klankbord voor me. Ze kennen deze branche door en door, dus ze kunnen mij goede feedback geven over alles waarmee ik bezig ben. Of het nou gaat om een reclamecampagne of om acties richting bestaande klanten, van Profitz krijg ik een deskundig advies. En omdat ik zelf niet goed thuis ben in cijfers, heb ik ook de administratie en belastingaangifte aan Profitz uitbesteed. Een hele zorg minder.’’

Meer informatie
Bedrijf: FITT
 
Sinds 1 augustus 2018 is Jouri Vennix uit Veldhoven de nieuwe eigenaar van de sportschool FITT.

Jouri liep al een tijdje met de droom een eigen sportschool te beginnen. Vanaf februari 2018 is Profitz Jouri gaan begeleiden in zijn reis naar ondernemerschap.
Meerdere Brainstormsessie hebben we gehad over Visie en Missie. FITT past binnen het concept dat Jouri voor ogen had.
Dit resulteerde in een uitgebreide marktverkenning naar de potentie en de risico's.
Nadat alle signalen op groen stonden heeft Profitz een businessplan opgesteld om de benodigde financiering voor elkaar te krijgen.
Echter daar hield het voor Profitz niet op, begeleiding van de gesprekken met financieringsinstantie en onderhandelingen met verhuurder hebbende ook gedaan.
En we kunnen zeggen met veel resultaat.

We hebben Jouri gevraagd antwoord te geven op enkele vragen over onze dienstverlening.

1) Met welke vraag bent u bij Profitz gekomen?
Ik ben bij profitz gekomen met de vraag of ze mij konden begeleiden met de overname van een andere sportschool en het verzorgen van de financieringsaanvraag.
2)Hoe was de eerste kennismaking met Profitz?
Met de eerste kennismaking was meteen de toon gezet voor het verdere traject: formeel/zakelijk wanneer de situatie er om vroeg, maar wanneer het kon was de sfeer gezellig/casual waardoor ik mij erg op mijn gemak voelde tijdens toch een spannend traject.
3)Heeft Profitz u kunnen helpen met de vragen die u had?
Jazeker, getuige het feit dat ik 1 augustus begonnen ben met mijn eigen fitness onderneming!
4)Was uw vraag aan Profitz voldoende voor u of heeft Profitz u ook nog verder kunnen helpen?
Profitz schroomt het niet om dat stapje extra te maken. Door de vele contacten die ze bezitten in de branche sta ik als beginnend ondernemer een stuk sterker in mijn schoenen. De vertrouwenspersonen die profitz aanwijst zijn van eenzelfde hout gesneden en zullen je daarom ook niet proberen te 'tillen'.
5)Hoe was u algemene mening over Profitz?
Uitermate positief!
6)Hoe verliep de communicatie?
Via alle mogelijke media. Zakelijke afspraken werden altijd via mail/Whatsapp/Messenger (naar eige voorkeur) nagestuurd zodat deze vast lagen.
7)Zou u Profitz aan uw vrienden familie aanbevelen?
Jazeker, mochten zij eenzelfde traject in willen gaan zou ik altijd profitz aanbevelen!

Meer informatie
Bedrijf: Trifecta
 
Voor de eigenaren van Trifecta zijn we alle voorbereidingen aan het treffen voor de oversteek vanuit Amerika naar Nederland. Nieuw concept in Europa.

We helpen met locatie scouting, businessplan, financiering, marketing. Daarnaast zijn we hun adviseurs op alle vlakken welke te maken hebben met de verhuizing en integratie in Nederland

Meer informatie
 
Tennis op de Eindhovense kaart zetten, is de grootste wens van Guus van der Wolde en Walter van Erven. Om jong en oud in beweging te krijgen, hebben zij een innovatief concept ontwikkeld, waarmee het tweetal de sport en hightech mixt. Het enige dat nu nog ontbreekt is een geschikte locatie. EINDHOVEN – “Tennis is een onweerstaanbare sport”, vindt het duo, dat elkaar kent van Geldrop Banen. Het sportcomplex sloot in 2013 de deuren. Eigenaar Van Erven verkocht destijds zijn complex en de bijbehorende grond aan het naastgelegen bedrijf Kuhn. Tijdig een nieuwe locatie vinden, lukte niet. Hij heeft de afgelopen jaren echter niet stil gezeten. Onlangs ontmoette het tweetal elkaar weer. Ze bleken dezelfde trend te signaleren. “Onze favoriete sport is een beetje aan het indommelen. ” Hoog tijd voor een comeback. “

Meer informatie

Meer informatie
Bedrijf: Blok 59 Vitality
 
De inspiratie

De laatste jaren is in de fitnessbranche het aandeel low-budget clubs sterk gegroeid. Hun belangrijkste verkoopargument is de lage prijs. Hiermee kopen leden min of meer voor weinig geld toegang tot het gebruik van fitnessmachines. Leden moeten ook niet meer verwachten, want uit bedrijfseconomische overwegingen is persoonlijke begeleiding geminimaliseerd dan wel geëlimineerd. Als reactie op deze ontwikkelingen ontstaan er her en der nieuwe initiatieven. Niet langer staan prijs en de hoeveelheid apparatuur centraal. Men kiest juist voor intensievere en kwalitatievere persoonlijkere benadering. In plaats van multidisciplinaire clubs beperkt men zich liever tot één specifieke discipline. De markt van boetiek fitnessstudio’s komt langzaam maar zeker op: kleinschalige fitnessstudio’s die gericht programma’s bieden voor een specifieke groep mensen die hier bewust naar zoeken.
Veel van deze relatief kleine clubs spelen in op die doelgroepen waar zowel het bewustzijn als de bereidheid toenemen om te investeren in het behouden dan wel verbeteren van de kwaliteit van leven door regelmatig verantwoord te bewegen, een gezond voedingspatroon te volgen en een evenwichtig(-er) levenspatroon na te streven.

Ons antwoord
De filosofie van Blok 59 Vitality is gebaseerd op deze trends. Een analyse van de diensten en faciliteiten van de traditionele clubs resulteert in elementen die óf geëlimineerd, dan wel gereduceerd, verbeterd of gecreëerd moeten worden. Deze punten samengevoegd resulteren in een nieuwe HUB die rekening houdt met veranderende behoeften in de markt. Zo legt Blok 59 Vitality nadrukkelijk het accent op structurele persoonlijke aandacht en de mogelijkheid om alleen die activiteiten te kiezen die het best aansluiten bij de behoeftes en op het voorkomen van onnodige lidmaatschapskosten door “pay-what-you-use”-lidmaatschap of abonnementen op basis van resultaat garantie. Door een “groen hart” met een innovatieve Healthy Food & Beverage oplossing aan te vullen met een aantal boetiek- achtige fitnessstudio’s ontstaat een “Healthy en Vitaal winkelcentrum” van 1000-2000m2. Een “groen hart” als centraal plein met een Health food concept, aangevuld met een aantal “speciaalwinkels” die ieder een specifieke vitaliteitsactiviteit bieden. Deze boetieks worden gerund door zelfstandig ondernemers. Iedere winkel heeft zijn eigen P&L en Brand maar is niet concurrerend met de buurman. Gezamenlijk wordt er onder 1 paraplu ook nog één totaal “Brand” naar buiten gebracht. De diensten van Blok 59 Vitality kenmerken zich door intensieve begeleiding, coaching en/of innovatieve karakter. Daarnaast worden de activiteiten steeds afgestemd op de primaire doelgroepen (35+, zakelijke markt en forensen), en voortdurend geëvalueerd en waar nodig aangepast.

In lijn met de visie richt Blok 59 Vitality zich primair op mensen die bewust zijn van de eigen verantwoordelijkheid voor hun gezondheid en bereid zijn hierin te investeren. Vandaar geen onpersoonlijke ‘big-box’-club, maar een omgeving die optimale persoonlijke en kwalitatieve aandacht biedt. Waar mensen zich als klant gerespecteerd voelen, en men zich thuis voelt tussen gelijkgestemden en vrienden: “home-away-from-home”. De inhoudelijke uitgangspunten waarin Blok 59 Vitality zich wil onderscheiden:
1. Beleving creëren: klanten komen niet voor een toestel! Het creëren van emotie, fun, verrassing, uitdaging en afwisseling maakt training tot entert(r)aining! Waar trainers de toegevoegde waarde zijn en waar de mens als mens centraal staat
2. Sfeer, stijl, kwaliteit en service bieden die de prijs rechtvaardigen: klanten zoeken onderscheidende toegevoegde waarde. Inspirerende en innovatieve activiteiten in een inspirerende omgeving samen met en onder leiding van inspirerende mensen!
3. Trainen functioneel en zinvol maken: in functioneel trainen is het belangrijkste “toestel” dat wat ons dagelijks leven mogelijk maakt: ons lichaam. Toestellen zijn niet meer dan een van de ter beschikking staande middelen om persoonlijke doelen te realiseren.
4. Motiveren door te variëren: door voortdurend te variëren blijft het niet alleen leuk en uitdagend, maar wordt het lichaam en de geest steeds opnieuw uitgedaagd en progressie waargemaakt.
5. Een evenwichtige(re) en gezonde(re) levensstijl promoten: het gaat niet enkel om de prestatie, het gaat niet enkel om het uiterlijk. Uiteindelijk gaat het om het bereiken van een gezonde(re) leefstijl. Daarbij erkent Blok 59 Vitality dat “een gezonde leefstijl” de verantwoordelijkheid van ieder individu is, en zal dit ook respecteren. Het is onze uitdaging om onze klanten te ondersteunen, de door hen nagestreefde leefstijl daadwerkelijk te realiseren en vast te houden. Of zoals Maria Montessori het reeds zei: “Help hen het zelf te doen”
6. Een onderscheidende State-of-the-art club te realiseren: een multifunctionele hub waar nostalgie, design en industriële vormgeving wordt geïntegreerd, waar de modernste trainingsmethoden worden geboden en waar verantwoord trainen weer leuk en uitdagend wordt en men wordt uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen!