Onze uitgebreide vakinhoudelijke kennis en praktijkervaring binnen sport, wellness en leisure maken het verschil. Wij bieden toegevoegde waarde door de combinatie van een doordachte bedrijfskundige analyse en een hands on aanpak vanuit praktische ervaring en opleiding. Daarnaast ligt onze passie bij gezondheid in de breedste zin van het woord en daar kunnen we op deze manier aan bijdragen.

Onze intrinsieke motivatie is dat we de vitaliteit en sport als speerpunt en kapstok willen gebruiken. We voelen ons verbonden met de mentaliteit van ondernemers in deze branche. Want of het gaat om een fitnessinstructeur, voedingskundige of sportschoolhouder, ook zij staan voor het verbeteren van gezondheid en vitaliteit van mensen.

Herken jij jezelf als ondernemer in onze visie en motivatie?
Bel of mail ons vandaag nog voor meer informatie of een afspraak:
06-52655783 / info@profitz.nl
Bedrijf: Circles Waalre
 
Enige tijd geleden kreeg via Jack van Hoof van Milon de tip om voor mijn plannen zelfstandig ondernemer te worden contact op te nemen met Profitz. Met hulp van Profitz werd mijn droom werkelijkheid: in 2 weken tijd was er een compleet businessplan compleet met uitgebreide financiële analyse en prognoses.

In mijn geval had ik een goede vriend die in mij geloofd en me aan de benodigde solvabiliteit grens wilde helpen van 30%. Toch blijf ik starter en kom ik normaal gesproken niet in aanmerking voor een lease contract op apparatuur. De plannen van Profitz zijn echter zo kundig dat ze binnen de markt van lease maatschappijen een goede relatie hebben opgebouwd en kreeg ik toch op de volledige Milon cirkel een lease.

Profitz kwam zelfs met de locatie op de markt 5 in Waalre een mooi centraal gelegen pand met glas in lood ramen waarin mij high end studio perfect tot uiting komt. Ook meedenken in inrichting doorsturen naar andere professionals in hun netwerk werd zonder vragen gedaan.

Soepel en vlot
Ik ken Bart Rovers en Johan de Rooij nu circa 6 maanden en heb ze leren kennen als kundige en behulpzame mensen niet als uren schrijvers. Sterker nog de prijs voor het plan stond vooraf vast en verder geen verborgen facturen.

Profitz heeft alle cijfers in beeld gebracht, de onderhandelingen met de verhuurder gevoerd en een businessplan gemaakt. Johan de Rooij heeft ook meerdere gesprekken gehad met mijn investeerder. Protitz heeft ervoor gezorgd dat het hele voortraject heel soepel is verlopen. In zes weken was alles rond, inclusief de financiering. Achteraf sta ik daar nog wel eens versteld van!

Klankbord
Nog steeds heb ik nog frequent contact met Profitz. Bart en Johan zijn echt een klankbord voor me. Ze kennen deze branche door en door, dus ze kunnen mij goede feedback geven over alles waarmee ik bezig ben. Of het nou gaat om een reclamecampagne of om acties richting bestaande klanten, van Profitz krijg ik een deskundig advies. En omdat ik zelf niet goed thuis ben in cijfers, heb ik ook de administratie en belastingaangifte aan Profitz uitbesteed. Een hele zorg minder.’’

Meer informatie
Bedrijf: FITT
 
Sinds 1 augustus 2018 is Jouri Vennix uit Veldhoven de nieuwe eigenaar van de sportschool FITT.

Jouri liep al een tijdje met de droom een eigen sportschool te beginnen. Vanaf februari 2018 is Profitz Jouri gaan begeleiden in zijn reis naar ondernemerschap.
Meerdere Brainstormsessie hebben we gehad over Visie en Missie. FITT past binnen het concept dat Jouri voor ogen had.
Dit resulteerde in een uitgebreide marktverkenning naar de potentie en de risico's.
Nadat alle signalen op groen stonden heeft Profitz een businessplan opgesteld om de benodigde financiering voor elkaar te krijgen.
Echter daar hield het voor Profitz niet op, begeleiding van de gesprekken met financieringsinstantie en onderhandelingen met verhuurder hebbende ook gedaan.
En we kunnen zeggen met veel resultaat.

We hebben Jouri gevraagd antwoord te geven op enkele vragen over onze dienstverlening.

1) Met welke vraag bent u bij Profitz gekomen?
Ik ben bij profitz gekomen met de vraag of ze mij konden begeleiden met de overname van een andere sportschool en het verzorgen van de financieringsaanvraag.
2)Hoe was de eerste kennismaking met Profitz?
Met de eerste kennismaking was meteen de toon gezet voor het verdere traject: formeel/zakelijk wanneer de situatie er om vroeg, maar wanneer het kon was de sfeer gezellig/casual waardoor ik mij erg op mijn gemak voelde tijdens toch een spannend traject.
3)Heeft Profitz u kunnen helpen met de vragen die u had?
Jazeker, getuige het feit dat ik 1 augustus begonnen ben met mijn eigen fitness onderneming!
4)Was uw vraag aan Profitz voldoende voor u of heeft Profitz u ook nog verder kunnen helpen?
Profitz schroomt het niet om dat stapje extra te maken. Door de vele contacten die ze bezitten in de branche sta ik als beginnend ondernemer een stuk sterker in mijn schoenen. De vertrouwenspersonen die profitz aanwijst zijn van eenzelfde hout gesneden en zullen je daarom ook niet proberen te 'tillen'.
5)Hoe was u algemene mening over Profitz?
Uitermate positief!
6)Hoe verliep de communicatie?
Via alle mogelijke media. Zakelijke afspraken werden altijd via mail/Whatsapp/Messenger (naar eige voorkeur) nagestuurd zodat deze vast lagen.
7)Zou u Profitz aan uw vrienden familie aanbevelen?
Jazeker, mochten zij eenzelfde traject in willen gaan zou ik altijd profitz aanbevelen!

Meer informatie
Bedrijf: Trifecta
 
Voor de eigenaren van Trifecta zijn we alle voorbereidingen aan het treffen voor de oversteek vanuit Amerika naar Nederland. Nieuw concept in Europa.

We helpen met locatie scouting, businessplan, financiering, marketing. Daarnaast zijn we hun adviseurs op alle vlakken welke te maken hebben met de verhuizing en integratie in Nederland

Meer informatie
 
Tennis op de Eindhovense kaart zetten, is de grootste wens van Guus van der Wolde en Walter van Erven. Om jong en oud in beweging te krijgen, hebben zij een innovatief concept ontwikkeld, waarmee het tweetal de sport en hightech mixt. Het enige dat nu nog ontbreekt is een geschikte locatie. EINDHOVEN – “Tennis is een onweerstaanbare sport”, vindt het duo, dat elkaar kent van Geldrop Banen. Het sportcomplex sloot in 2013 de deuren. Eigenaar Van Erven verkocht destijds zijn complex en de bijbehorende grond aan het naastgelegen bedrijf Kuhn. Tijdig een nieuwe locatie vinden, lukte niet. Hij heeft de afgelopen jaren echter niet stil gezeten. Onlangs ontmoette het tweetal elkaar weer. Ze bleken dezelfde trend te signaleren. “Onze favoriete sport is een beetje aan het indommelen. ” Hoog tijd voor een comeback. “

Meer informatie

Meer informatie