Onze uitgebreide vakinhoudelijke kennis en praktijkervaring binnen sport, wellness en leisure maken het verschil. Wij bieden toegevoegde waarde door de combinatie van een doordachte bedrijfskundige analyse en een hands on aanpak vanuit praktische ervaring en opleiding. Daarnaast ligt onze passie bij gezondheid in de breedste zin van het woord en daar kunnen we op deze manier aan bijdragen.

Onze intrinsieke motivatie is dat we de vitaliteit en sport als speerpunt en kapstok willen gebruiken. We voelen ons verbonden met de mentaliteit van ondernemers in deze branche. Want of het gaat om een fitnessinstructeur, voedingskundige of sportschoolhouder, ook zij staan voor het verbeteren van gezondheid en vitaliteit van mensen.

Herken jij jezelf als ondernemer in onze visie en motivatie?
Bel of mail ons vandaag nog voor meer informatie of een afspraak:
06-52655783 / info@profitz.nl.transurl.nl
Bedrijf: Circles Waalre
 
Enige tijd geleden kreeg via Jack van Hoof van Milon de tip om voor mijn plannen zelfstandig ondernemer te worden contact op te nemen met Profitz. Met hulp van Profitz werd mijn droom werkelijkheid: in 2 weken tijd was er een compleet businessplan compleet met uitgebreide financiële analyse en prognoses.

In mijn geval had ik een goede vriend die in mij geloofd en me aan de benodigde solvabiliteit grens wilde helpen van 30%. Toch blijf ik starter en kom ik normaal gesproken niet in aanmerking voor een lease contract op apparatuur. De plannen van Profitz zijn echter zo kundig dat ze binnen de markt van lease maatschappijen een goede relatie hebben opgebouwd en kreeg ik toch op de volledige Milon cirkel een lease.

Profitz kwam zelfs met de locatie op de markt 5 in Waalre een mooi centraal gelegen pand met glas in lood ramen waarin mij high end studio perfect tot uiting komt. Ook meedenken in inrichting doorsturen naar andere professionals in hun netwerk werd zonder vragen gedaan.

Soepel en vlot
Ik ken Bart Rovers en Johan de Rooij nu circa 6 maanden en heb ze leren kennen als kundige en behulpzame mensen niet als uren schrijvers. Sterker nog de prijs voor het plan stond vooraf vast en verder geen verborgen facturen.

Profitz heeft alle cijfers in beeld gebracht, de onderhandelingen met de verhuurder gevoerd en een businessplan gemaakt. Johan de Rooij heeft ook meerdere gesprekken gehad met mijn investeerder. Protitz heeft ervoor gezorgd dat het hele voortraject heel soepel is verlopen. In zes weken was alles rond, inclusief de financiering. Achteraf sta ik daar nog wel eens versteld van!

Klankbord
Nog steeds heb ik nog frequent contact met Profitz. Bart en Johan zijn echt een klankbord voor me. Ze kennen deze branche door en door, dus ze kunnen mij goede feedback geven over alles waarmee ik bezig ben. Of het nou gaat om een reclamecampagne of om acties richting bestaande klanten, van Profitz krijg ik een deskundig advies. En omdat ik zelf niet goed thuis ben in cijfers, heb ik ook de administratie en belastingaangifte aan Profitz uitbesteed. Een hele zorg minder.’’
Bedrijf: FITT
 
Binnenkort hier het verhaal van Jouri Vennix nieuwe eigenaar van FITT waarbij Profitz de begeleiding van de overname heeft gedaan