In deze nichemarkt helpen we graag startende ondernemers. Maar we zijn er zeker ook voor scale-ups. We denken graag mee over de exploitatie van bijvoorbeeld een indoor trampolinepark, drone centrum, VR-park of ander nieuw, opkomend concept.
Voor bestaande organisaties brengen we alternatieve verdienmodellen, reorganisaties en nieuwe investeringen in kaart. Vervolgens begeleiden we bij de implementatie hiervan. Zo ondersteunen en versnellen we het groeiproces.

Een nieuwe onderneming begeleiden we in de investerings- en opbouwfase o.a. met het opstellen van businessmodellen. Zo bieden we inzicht en zorgen dat uw indoor speeltuin, vakantiepark, bowlingbaan of pretpark klaar is voor de toekomst. Voor deze markt werken we samen met belevingsarchitect Stan de Haas en Jean-Paul Haenen van Kwan Leisure. Zo vormen we een complementair team dat niet alleen bedenkt hoe een concept beter kan, maar ook bepaalt hoe je dat gefinancierd en terugverdiend krijgt.

Wil je ook weten hoe het beter kan binnen jouw bedrijf?
Bel of mail ons vandaag nog voor meer informatie of een afspraak:
06-52655783 / info@profitz.nl
Bedrijf: Ockyz
 
Ockyz wil dat kidz lekker ongedwongen en veilig kunnen spelen bij zwembaden. Daarom hebben we speciale anti-slip footwear met te gekke designs ontworpen. We noemen deze: SWEAKERS (swimming sneakers). Ze hebben open tenen, zijn licht van gewicht en antibacterieel.

Meer informatie
Bedrijf: DDA
 
DDA heeft een wens een eigen duikschool met eigen instructiebad te openen. Dit behoefte financiering hierbij ondersteunen maar ook bij het exploitatie model om alles rendabel te krijgen.

Meer informatie
Bedrijf: Game Solutions Lab
 
We kunnen helaas nog geen actuele cases noemen aangezien deze allen onder NDA vallen.

De werkzaamheden van Profitz zijn het helpen bij het vinden van de juiste verdien modellen van alle onafhankelijke opgeleverde games.

Meer informatie