De exploitatie van een indoor trampolinepark, drone centrum, VR-park of een ander nieuw, opkomend concept: wij bijten ons er graag in vast. Het maakt daarbij niet uit of je een startende ondernemer bent of juist wilt doorgroeien. We werken samen met belevingsarchitect Stan de Haas en Jean-Paul Haenen van Kwan Leisure. Kan jouw concept gefinancierd, aangescherpt en verbeterd worden en is het ook rendabel? Door het opstellen van beproefde, zelfontworpen businessmodellen bieden we een startende ondernemer inzicht in de haalbaarheid en uitvoerbaarheid van zijn plannen. Voor bestaande organisaties brengen we alternatieve verdienmodellen, reorganisaties en nieuwe investeringen in kaart om te kijken hoe we zo snel en optimaal mogelijk kunnen groeien. Uiteraard begeleiden we hen bij de implementatie ervan.
Wil je ook weten hoe het beter kan binnen jouw bedrijf?
Bel of mail ons vandaag nog voor meer informatie of een afspraak:
06-52655783 / info@profitz.nl
Bedrijf: Ockyz
 
Ockyz wil dat kidz lekker ongedwongen en veilig kunnen spelen bij zwembaden. Daarom hebben we speciale anti-slip footwear met te gekke designs ontworpen. We noemen deze: SWEAKERS (swimming sneakers). Ze hebben open tenen, zijn licht van gewicht en antibacterieel.

Meer informatie
Bedrijf: DDA
 
DDA heeft een wens een eigen duikschool met eigen instructiebad te openen. Dit behoefte financiering hierbij ondersteunen maar ook bij het exploitatie model om alles rendabel te krijgen.

Meer informatie
Bedrijf: Game Solutions Lab
 
We kunnen helaas nog geen actuele cases noemen aangezien deze allen onder NDA vallen.

De werkzaamheden van Profitz zijn het helpen bij het vinden van de juiste verdien modellen van alle onafhankelijke opgeleverde games.

Meer informatie